971 650 821

info@frajoanballester.com

Pare Alzina, s/n

Campos - 07630

08:00 - 12:00 i de 14:00 -16:00

De Dilluns a Dijous Divendres de 8:00 - 14:00

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Primer dia per València.

Amb un poc de retard arriben les primeres fotos dels nostres alumnes per València.
Hem arribat a l’alberg a les 9’00, tal i com estava previst. Allà ens han esperat els monitors a punt per començar a fer activitats i per passar-s’ho molt bé. Tots ells han estat agudíssims i encantadors, i ben aviat ens hem fet amics.
Tot d’una hem fet grups i hem ordenat les coses a l’habitació i després ja hem començat a fer activitats. Les primeres han estat pont tibetà, tirolina, piraigües i escalada, i tot això amb “los calcetinos puestos”. Totes elles ens han agradat molt.
Després hem dinat d’un arròs blanc a la valenciana i cordon blue amb amanida que ha estat boníssim.
L’horabaixa hem canviat els plans, perquè hem anat directament a València a veure el casc antic i algunes falles que ja estaven montades. Per veure-hotot d’una manera interessant, els nostres monitors han preparat una gincana fotogràfica que ens ha permès interactuar amb la gent de la ciutat. Després hem tengut uns minuts per anar de compres.
De moment no sabríem dir que ha estat el que més ens ha agradat, perquè tot ha estat perfecte.
Això sí, alguns comenten que les mares els havien dit que per aquí feia el mateix temps que per Campos, i tots troben que per aquí fa molt més fred! I que també fa més vent. De totes maneres, les previsions per demà són que el temps millori!
Ara hem arribat a l’alberg i preparam les coses per anar a sopar i recuperar forces, que deprés encara ens esperen més jocs.

Demà, no podrem penjar coses fins a aquestes hores, perquè hi ha hagut uns quants canvis en les instal·lacions, però tot d’una que tenguem un ordinador a la nostra disposició vos penjarem més notícies.

Tots vos enviam molts de records i no passeu pena per nosaltres que ens ho passam molt bé.

[gigya width=”460″ height=”350″ src=”http://flash.picturetrail.com/pflicks/3/spflick.swf” quality=”high” flashvars=”ql=2&src1=http://pic100.picturetrail.com:80/VOL1167/13419628/flicks/1/8890988″ align=”middle” wmode=”transparent” allowScriptAccess=”sameDomain” ]

Abans de deixar un comentari llegeix i accepta la política de privacitat.

error: Contingut progegit !!