971 650 821

info@frajoanballester.com

Pare Alzina, s/n

Campos - 07630

08:00 - 12:00 i de 14:00 -16:00

De Dilluns a Dijous Divendres de 8:00 - 14:00

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Els alumnes de 4t d’ ESO del CC Fra Joan Ballester de Campos visiten la UIB, el DEMOLAB, l’ ARQUEÒDROM i l’ EHIB.

Tots els alumnes de 4t d’ ESO del CC Fra Joan Ballester de Campos realitzen diferents activitats organitzades pel departament d’Orientació del centre durant tot el dia al campus de la Uib i l’ EHIB.
La primera activitat és l’ Arqueòdrom, allà on els alumnes investiguen el passat a través dels objectes fent d’ arqueòlegs per unes hores. L’activitat consisteix en l’excavació, estudi i interpretació d’un jaciment arqueològic simulat.
L’objectiu genèric d’aquest taller és el d’acostar els partícips a l’arqueologia, tal i com aquesta s’entén a començaments del s. XXI.
La segona activitat planejada és el Demolab realitzada a la Facultat de Ciències de la UIB. Els alumnes investiguen un ecosistema aquàtic convertits en experts biòlegs. L’ activitat està emmarcada en el bloc temàtic d’ Ecologia i medi ambient del currículum de biologia i geologia de 4t d’ ESO. S’investiguen els diferents organismes que viuen en un ecosistema aquàtic artificial i la funció que hi tenen. Seguidament i després de pegar una petita mossegada per reposar forces, arribàrem a l’ Escola d’ Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) ubicada al campus de la UIB. Allà coneixem el pla d’ estudis i oferta acadèmica que oferten a més de poder participar a algunes classes pràctiques com l’ elaboració de còctels, plegar torcaboques i ús i gestió d’una reserva vacacional per a les nostres professores. I és que tots ens preparam per fer front al nostre proper futur amb ànims, il·lusions i molta esperança!!

error: Contingut progegit !!