971 650 821

info@frajoanballester.com

Pare Alzina, s/n

Campos - 07630

08:00 - 12:00 i de 14:00 -16:00

De Dilluns a Dijous Divendres de 8:00 - 14:00

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Els alumnes de 6è visiten la Fundació Banc de Sang i Teixits i la Fundació March

El dia 26 d’octubre, els alumnes de sisè curs visitaren la Fundació Banc de Sang i Teixits. Aquesta sortida va ser la primera activitat del projecte que duen a terme els alumnes d’aquest curs, una campanya de donació de sang al nostre col·legi. Aquesta campanya es realitzarà el proper 30 de novembre a partir de les 16:00h a les instal·lacions del col·legi Fra Joan Ballester.

En la visita realitzada a la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, els alumnes van comprovar quin és el procés per a la recollida de donacions, com es gestionen aquestes i quin ús se’n fa de les mateixes. A més, van comprendre quines són les necessitats a les quals s’enfronten cada dia des de la fundació. Tota aquesta informació els ha ajudat a organitzar el projecte i, com podeu veure en les fotografies, estan preparant un gran nombre d’activitats per a complementar la jornada del 30 de novembre. Jocs, cartells, anuncis, balls, vídeos, detalls i moltes altres coses que preparen amb molta il·lusió per ajudar a assolir l’objectiu del projecte, aconseguir un gran nombre de donacions.

La sortida del dia 26 es va tancar amb una visita a la Fundació March. Els alumnes van poder realitzar una visita guiada per la col·lecció d’art propietat de la fundació. Algunes de les obres presentades corresponen a artistes que s’han treballat en àrees com educació artística (Dalí o Miquel Barceló).

Les fotografies són un recull d’imatges que corresponen a la sortida i les activitats del projecte que s’han desenvolupat al col·legi.

                                                         

                                                         

error: Contingut progegit !!