971 650 821

info@frajoanballester.com

Pare Alzina, s/n

Campos - 07630

08:00 - 12:00 i de 14:00 -16:00

De Dilluns a Dijous Divendres de 8:00 - 14:00

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

‘ ES SALOBRAR’

IMPULSORS PEL CANVI

La contaminació plàstica és un problema que ens afecta a tots, i creiem que tots podem ser part de la solució! 

Partint d’aquesta proposta per la fundació SaveThe Med, un grup d’alumnes de Quart d’ESO del nostre col·legi, na Marina, en Fabio, na Francesca i n’Aina, dirigits per na Joana i na Carme, amb el nom d’equip: “Es Salobrar”, varen participar al projecte “Impulsors del Canvi”. El seu projecte consistia en reduir el consum de plàstic al nostre poble. 

A partir d’un treball d’investigació a nivell local, varen realitzar enquestes als petits comerços de Campos per valorar la quantitat de plàstic que se n’estava fent ús i, a partir d’aquí, varen proposar una solució substituint aquestes bosses, per altresreutilitzables de tela dissenyades per ells. Amb les dades recollides de les enquestes, varen fer uns càlculs estimats de quin seria l’impacte real i quin seria la reducció de plàstic si els comerços adoptessin la seva proposta. A l’escola varen donar a conèixer als diferent cursos el seu projecte així com la importància de la reducció de l’ús del plàstic.

Estam molt contents perquè han estat un dels treballs més ben valorats i s’ha considerat uns dels projectes de major impacte, com a recompensa s’uniran a l’equip de Save The Med en una missió científica durant una setmana el mes de juliol, durant la qual els nostres estudiants ajudaran a estudiar la vida marina i obtindran coneixements i habilitats per a convertir-se en ambaixadors de l’oceà.

error: Contingut progegit !!