971 650 821

info@frajoanballester.com

Pare Alzina, s/n

Campos - 07630

08:00 - 12:00 i de 14:00 -16:00

De Dilluns a Dijous Divendres de 8:00 - 14:00

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

FI DE CURS 2020

Benvolgudes famílies,

Hem acabat un altre curs, i quin curs! Les circumstàncies per la pandèmia de la covid-19 ens han fet reestructurar tot un sistema de classes online, on pares i mares, professors i sobretot alumnes, ens hem hagut d’adaptar a una situació totalment desconeguda.

Avui,i en aquestes hores, estaríem celebrant el final de curs, TOTS JUNTS, amb nervis per pujar a l’escenari, amb l’emoció de començar les vacances d’estiu tan desitjades, però enguany, ens hem hagut d’adaptar a la situació i us hem preparat aquest vídeo de comiat!.

Aquesta pandèmia ens ha servit per reflexionar, per veure que som capaços d’adaptar-nos a noves situacions i valorar les petites coses de la vida.

Els mestres us hem enyorat moltíssim. El silenci de les classes i l’escola tant buida sense vosaltres ens quedarà al record. Però ho heu fet super bé i n’estam molt orgullosos!

Per això volíem donar les gràcies a tots els mestres perquè heu fet una feinada, com sempre, hem remat tots cap allà mateix. 

Gràcies als pares i mares per fer de mestres, sabem que no ha estat fàcil i ens heu ajudat moltíssim. 

I sobretot, gràcies a vosaltres, nins i nines del nostre col·legi, per ser tan valents, per fer-ho tan bé! Sou els vertaders superherois i superheroïnes d’aquesta història. Aquest estiu, descansau, anau a nedar, jugau, sigau feliços!.

BON ESTIU!

error: Contingut progegit !!