971 650 821

info@frajoanballester.com

Pare Alzina, s/n

Campos - 07630

08:00 - 12:00 i de 14:00 -16:00

De Dilluns a Dijous Divendres de 8:00 - 14:00

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

“SOM JO”; el PROJECTE DE TREBALL 4t d’EI

Durant el primer trimestre, els niguls i les estrelles fan un projecte de treball titulat “Som jo”. Cada dilluns es fan diferents sessions; per això, anirem actualitzant aquesta entrada per tal de tenir un recull de tot el que treballam.

Conjuntament vàrem fer les portades d’un llibre que viatjarà de casa en casa i ens ajudarà a coneixe’ns millor:

Vàrem cercar la nostra inicial i en vàrem fer un gràfic per veure quina lletra predominava més i quines menys. Posteriorment, cadascú va decorar la seva inicial.

Vàrem preparar lliurement un marc per posar-hi una foto de família, que tenim penjades a l’aula:

A més, cada dilluns es fan 4/5 presentacions per treballar el llenguatge oral i explicar a tothom qui som, qui és la nostra família i què ens agrada fer:


Inspirant-nos en la següent obra d’Arcimboldo, hem seguit treballant la nostra identitat i com som. Han sorgit diverses hipòtesis sobre què era l’obra: un pallasso, un dimoni, sa Jaia Quaresma… Fins arribar a la conclusió que era un autoretrat.

Després, hem fet el nostre propi autoretrat amb el material aportat per les famílies. Han quedat així:

Durant dues sessions donarem pas a la creativitat per imaginar-mos com seríem si visquéssim a les estrelles o als niguls. Aquest n’és el principi…

 

 

… i aquí en teniu el resultat final!

Al projecte “som jo” també treballam el nostre nom, que és un tret que ens diferencia un dels altres. Per això, hem fet un trenca-closques personalitzat que ens permet familiaritzar-nos amb la nostra imatge i les lletres del nom propi.

Les estrelles i els niguls segueixen treballant el seu nom:

Durant les 2 darreres setmanes del projecte hem acabat les presentacions i s’ha seguit treballant la inicial i el nom propi.

error: Contingut progegit !!