971 650 821

info@frajoanballester.com

Pare Alzina, s/n

Campos - 07630

08:00 - 12:00 i de 14:00 -16:00

De Dilluns a Dijous Divendres de 8:00 - 14:00

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Trobada anual cibermentors Illes Balears

Els alumnes cibermentors del CC Fra Joan Ballester han participat activament a la trobada formativa de Cibermentors. Aquesta ha estat organitzada pel Govern de les Illes Balears dins el programa d’educació per la ciutadania digital d’ IBjove ( Institut Balear de la joventut) duit a terme al Port d’Alcúdia durant dos dies i acompanyats de la coordinadora de convivència i orientadora educativa a ESO del nostre centre.

Ben sabut és que els nostres alumnes arriben amb un telèfon o una tàblet a davall el braç. Això sí, sovint reben aquests aparells sense unes instruccions d’ús adequades, pel que fa a l’ús ètic d’aquestes poderoses eines. Així, ens trobam que els nostres nins i joves aporten informació privada a persones desconegudes, comparteixen contrasenyes, fan comentaris inadequats que, en alguns casos, poden constituir delictes, etc. Amb els nostres alumnes cibermentors al centre, i la formació rebuda aquests dies de manera intensa, el que pretenem és potenciar de cada vegada més els efectes positius de la xarxa, fer conscients als alumnes de cinquè i sisè i tot l’alumnat d’ESO de les possibles conseqüències de les seves accions a Internet per tal de minimitzar els efectes no desitjats i sobretot adquirir bons criteri d’ús de les TIC.

Gràcies a aquest projecte, ja fa més de tres anys que comptam amb una xarxa de joves amb coneixements sobre ciutadania digital que són referents dels seus companys sobre aquest tema. Molt bona feina!!

error: Contingut progegit !!