971 650 821

info@frajoanballester.com

Pare Alzina, s/n

Campos - 07630

08:00 - 12:00 i de 14:00 -16:00

De Dilluns a Dijous Divendres de 8:00 - 14:00

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

Trobada Cibermentors/res

Un grup d’ alumnes de 3r i 4t del nostre centre, aquest dijous 26 i divendres 27 han format part de la Trobada de Cibermentors/res, organitzada per l’ Institut Balear de la Joventut, amb la col·laboració de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar.
La trobada s’ha duit a terme a un entorn paradisíac com és l’ alberg de la Victòria. Més de seixanta-cinc joves hem rebut formació en tècniques específiques de difusió de la informació sobre la seguretat a Internet i ciutadania digital.

Aquest projecte es va posar en marxa al nostre centre el passat curs i el seu objectiu principal és conscienciar els alumnes de 5è, 6è i tot ESO envers les possibles conseqüències de les seves accions a Internet per tal de minimitzar els efectes no desitjats i potenciar els efectes positius de la seva presència a la Xarxa. Amb aquesta finalitat, es va crear la xarxa de joves cibermentors/es que són referent dels seus companys envers aquesta temàtica dins el mateix centre.

La finalitat de la trobada ha estat educativa, ja que junts hem realitzat diversos tallers, però també d’una manera lúdica, s’han compartit experiències entre els cibermentors/es dels diversos centres participants (IES Llucmajor, IES Porto Cristo, IES Josep Mª Llompart de Palma, IES Can Peu Blanc de Sa Pobla i el nostre centre, Fra Joan Ballester de Campos).

Així, avui la conclusió que us feim arribar és que cal apostar per fer conscients tot l’alumnat,
personal docent i no docent i pares de la importància d’educar en un ús saludable de les tecnologies i de formar persones capaces de conviure en les nostres societats plurals. Entre tots, ho podem fer possible!!

error: Contingut progegit !!