971 650 821

info@frajoanballester.com

Pare Alzina, s/n

Campos - 07630

08:00 - 12:00 i de 14:00 -16:00

De Dilluns a Dijous Divendres de 8:00 - 14:00

123 456 789

info@example.com

Goldsmith Hall

New York, NY 90210

07:30 - 19:00

Monday to Friday

La motricitat fina a Educació Infantil.


A les aules de les Estrelles i els Niguls treballam la motricitat fina diàriament: quan arribam i esperam els companys, durant les sessions de Garbuix, el temps del pati, etc. Però què és exactament la motricitat fina? Doncs la motricitat fina inclou tots aquells petits moviments que realitzem amb les mans, els canells, amb els dits, amb els peus (fins i tot amb els dits dels peus), amb els llavis i amb la llengua. Tots aquests moviments són molt importants, ja que potencien les habilitats manuals necessàries per a l’escriptura.
Mentre gaudim de les activitats de motricitat fina es treballen molts aspectes com pot ser la millora de la prensió per fer la pinça correctament, la coordinació òcul-manual, treball de la precisió, la força, la tonicitat i la pressió que realitzam amb les mans i els dits.
En moltes ocasions es fa referència al temps que es dedica a “jugar” a Educació Infantil i és molt cert que hi invertim un temps importantíssim, però als adults se’ns escapa la idea de per què és tan important. Darrere el concepte de “jugar” s’hi amaguen MOLTES coses que serviran per arribar amb èxit a fer coses tan imprescindibles com agafar un llapis, saber tallar amb tisores… Això sí, sense oblidar-nos que cada infant hi arribarà al seu ritme, tots ells respectables.

error: Contingut progegit !!